Hva kan du gjøre med en biokjemi-utdanning?

319

Ettersom utdanning og karriere har blitt så utvannet, er folk nå forvirret mens de velger karrierevei. For hovedfag i biokjemi er dette en stor bekymring. Fordi det er et nytt fag, har folk ikke mye peiling på karriereveien. Her er karrieremålene for biokjemi-utdannede.

Credit: northumbria

Analytisk kjemiker

Det er mange farmasøytiske eller kjemiske selskaper som krever forskere som har kunnskap i både kjemi og biologi. Personer med hovedfag i biokjemi kan ta disse jobbene med en lukrativ lønn og gode karrieremuligheter.

Dataforsker

Folk med denne bakgrunnen er godt utstyrt med forskningskunnskap. Så det er en god idé å være dataforsker. Så mange bedrifter trenger ulike typer data om arbeidet sitt. En med biokjemisk hovedfag kan gi innsikt i dette.

Credit: med.uth

Forsker

Du kan være selvstendig eller jobbe i et firma som forsker. Personer med denne bakgrunnen har omfattende kunnskap om forskning og prosjekter. Så, etter en bachelorgrad i biokjemi, kan du jobbe i et selskap som forsker.

Credit: cuny

Lab-teknologi

Dette er en fin måte å starte karrieren på. Hvis du er forvirret med retningsveien din, kan du gå inn som laboratorietekniker og deretter bestemme hva du vil velge som karriere.