Tekniske elementer for travle mødre

254

Mødre er flotte. Likevel har de mye på tallerkenen å fullføre. Med et barn er det hektisk å håndtere alt og samtidig ha litt tid til seg selv. Her er noen anbefalinger for tekniske dingser som kan hjelpe mødre litt i livet.

Roomba

Roomba, en autonom robotstøvsuger, kan være en flott teknologigave til travle mødre. Med sin evne til å rengjøre gulv automatisk kan den spare tid og energi for mødre som har mye på tallerkenen. Det kan være en gjennomtenkt og praktisk gave til enhver anledning.

Credit: zeel

Apple Watch

En Apple Watch kan være en flott gave til en travel mor. Det kan hjelpe henne med å holde orden, spore treningsmålene hennes og til og med ringe og sende meldinger uten å måtte ta telefonen. Det kan være en nyttig og stilig gave.

Credit: thehumancapitalhub

Hjemmemonitor

En hjemmemonitor, for eksempel et sikkerhetskamera eller en smart termostat, kan være en flott teknologigave til en travel mor. Det kan gi trygghet og gjøre det enklere å administrere hjemmet, med funksjoner som fjerntilgang og automatisering. Det kan være en praktisk og gjennomtenkt gave.

Credit: healthywomen

Amazon Echo

Amazon Echo kan være en flott gave til en travel mor. Med sin stemmeaktiverte assistent, Alexa, kan den hjelpe til med å administrere tidsplaner, spille musikk og til og med bestille dagligvarer. Det kan være en praktisk og håndfri måte å håndtere daglige oppgaver på.