Jobbutsikter for hovedfag i bioteknologi

283

Ofte spør folk, «hva skal en med hovedfag i bioteknologi gjøre i livet?» Dette viser bare mangelen på kunnskap på området. Det er hundrevis av godt betalte jobber i markedet for dette hovedfaget. Her er noen av dem for å la andre få vite.

Credit: marketbusinessnews

Klinisk tekniker

Dette er en seriøs jobb som krever lang arbeidserfaring. Personer med bakgrunn i livsvitenskap kan enkelt søke på en slik stilling, da de har bakgrunnen for det. Avhengig av stillingstittel og erfaring, varierer lønningene.

Kjemisk operatør

I store produksjonsfabrikker er det folk som kontrollerer kjemisk bruk i produktene. Det er de som har kunnskap om bioteknologi. Bedrifter tilbyr dem jobber med høy lønn, da de er en av de viktige delene av produksjonen.

Credit: investopedia

Mikrobiolog

Hvis du er interessert i å undersøke og lage data om de små skapningene i nærheten av oss, er dette et flott innlegg for deg. En mikrobiolog er en viktig del av farmasøytiske selskaper, mat og drikke og mange flere.

Credit: imd

DNA-analytiker

For rettsmedisin er dette den avgjørende delen. DNA-analyse er viktig for så mange sider av samfunnet. Fra rettshåndhevelsesbyråer til forskningslaboratorier om genetikk, er en DNA-analytiker nøkkelmedarbeideren til å drive byrået.