Typer investeringsideer ved å bruke land

249

Land er en av de flotte måtene å sette pengene dine på og se dem vokse. Uten eksterne problemer er det ingen måte at det investerte beløpet i land kan gå galt. Her er noen måter du kan tjene penger på ved å investere i eiendommer.

Credit: casasdobarlavento

Investeringer for bolig- og næringsareal

Fordi nesten et uendelig antall muligheter for landutvikling kan konstrueres for å matche en investors penger og tidsbegrensninger, gir utvikling av bolig- og næringsareal et levedyktig inngangspunkt til investeringer. Det er en fin måte å tjene enkle penger på.

Avling og husdyr

Eiendom anskaffet for oppdrett av radavlinger eller drift av en storfebedrift lar deg nyte landet både med hensyn til huseierskap og inntektsgenerering. Likevel er det en rekke problemer for små investorer som kjøper land for å drive denne typen virksomheter.

 

Credit: bproperty

Småbruk

Tømmergårder, mineralutviklingsområder, grønnsakshager, frukthager, vingårder og rekreasjonseiendommer kan være de beste alternativene for små investorer til å virkelig oppleve den mer tradisjonelle følelsen av landeierskap.

Credit: samambohousing

Oppbevar den for videresalg

Ofte er det en god idé å bare kjøpe eiendommen og bo der. Det er ingen land uten noen få unntak som ikke vokser i pris. Etter 5/7 år kan du selge en eiendom og få en god sum penger.