Karriereplaner for Management Information Systems (MIS)-utdannede

238

En grad i Management Information Systems (MIS) forbereder kandidater til en rekke yrker som involverer bruk av teknologi for å administrere og evaluere bedriftens drift. Dette er noen alternativer for MIS-utdannede:

Credit: motivation

Forretningsanalytiker

En forretningsanalytiker samarbeider med bedriftsledere for å identifisere krav og muligheter for endring og utvikler deretter løsninger ved hjelp av data og teknologi. På grunn av deres dyktighet innen dataanalyse og styring, er MIS-kandidater godt egnet for dette yrket.

Credit: northeastern

Database administrator

En databaseadministrator overvåker og vedlikeholder databasene som inneholder informasjon for en organisasjon. På grunn av sin ekspertise innen databasedesign, dataanalyse og dataadministrasjon, er MIS-kandidater godt forberedt for dette yrket.

IT prosjektleder

En IT-prosjektleder er ansvarlig for planlegging, gjennomføring og levering av teknologiprosjekter. På grunn av sin ekspertise innen prosjektledelse, informasjonsteknologi og forretningsdrift, er MIS-kandidater godt egnet for denne stillingen.

Credit: northeastern

System analytiker

En systemanalytiker analyserer nåværende systemer, identifiserer områder for forbedring, og designer og implementerer nye systemer for å forbedre en organisasjons datasystemer. På grunn av deres forståelse av teknologi, dataanalyse og forretningsdrift, er MIS-kandidater godt egnet for dette yrket.