E-handelsvirksomhet som alle kan drive

60

E-handel, ofte kjent som elektronisk handel, er kjøp og salg av produkter og tjenester på nettet. Fremskritt av teknologi har gjort det enklere for gründere å starte og drive internettbedrifter.

Credit: technavio

Detalj-e-handel

Den mest utbredte typen e-handel er detalj-e-handel, der et selskap selger ting direkte til forbrukere. Dette kan oppnås gjennom bruk av en nettbutikk, markedsplass eller sosiale mediekanaler. Klær, elektronikk og hjemmeartikler er bare noen av produktene som e-handelsforetak kan selge.

Drop shipping

Drop shipping er et forretningskonsept der leverandøren ikke har ting på lager. De sender i stedet bestillinger til leverandøren, som sender varene rett til kjøperen. Dette gjør det lettere for gründere å starte en e-handelssatsing uten å måtte bekymre seg for lagerstyring.

Credit: luatvietnam

Abonnementsbasert e-handel

Abonnementsbasert e-handel er en forretningsstrategi der kunder betaler en fast pris for å få varer eller tjenester regelmessig. Månedlige skjønnhetsbokser, leveringstjenester for måltider og nettkurs er eksempler på dette.

Credit: entrepreneur

Digitale produkter

Digitale gjenstander er immaterielle ting som kan lastes ned via internett. Dette inkluderer elektroniske bøker, programvare, musikk og nettkurs. Fordi digitale varer kan genereres én gang og selges flere ganger, er de en skalerbar forretningsstrategi.