Uortodokse råd om å fremme karrieren

350

Vi er i ferd med å starte et nytt år, så kanskje du vurderer hva du vil gjøre annerledes i årene som kommer. Du har funnet det ideelle stedet der endring eller restart av karrieren er høyt på prioriteringslisten din.

Credit: economictimes

Samarbeid tett med de som nærmer seg slutten av karrieren

Folk som er lenger på vei i yrket sitt kan hjelpe deg med å fokusere på de viktige tingene og hjelpe deg med å se det bredere bildet. Erfarne personer er klar over at hvis du bruker for mye tid på å konsentrere deg om uviktige saker, kan det hende du ikke lykkes med å realisere ditt fulle potensial.

Øk effekten din ved å formidle kunnskapen din

Visdom er evnen til å resonnere og handle ved hjelp av informasjon, erfaring, forståelse, sunn fornuft og innsikt. Men når det deles, utvikler det seg til noe potent.

Credit: businessyield

Lag en liste over fordelene dine

Vi konsentrerer oss altfor ofte om feilene våre. Å snakke om våre styrker kan være litt ubehagelig for mange av oss. Du trenger ikke å diskutere dem akkurat nå, men du trenger å gjenkjenne dem og lage en oversikt over dem!

Credit: beautyhub

Samarbeid tett med de som nettopp har startet sin karriere

Individer i tidlig karriere har synspunkter som du aldri vil ha. Ikke bare er de nye for organisasjonen, men de kommer sannsynligvis også fra en annen generasjon enn deg, med andre verdier og mål. De kan gi deg informasjon om den nåværende generasjonen om arbeidsplassen som du kanskje ikke kjente.