Tekniske gadgets for biler

386

Biler er en del av det moderne livet. Man kan ikke bevege seg eller gå steder uten dem. Så å ha noen moderne dingser kan gjøre reisen mer behagelig og morsom. Her er noen av forslagene.

Smart bakspeil

Enkle bakspeil er veldig vanlige og nyttige. Men å installere et smart bakspeil kan være veldig nyttig. Denne teknologien inneholder så mange funksjoner som å vise deg bakoversikten av bilen bredere og foreslå når du skal stoppe uten hjelp fra en annen person.

Credit: autonews

 

Mini luftpumpe til dekk

Denne elektriske luftpumpen er fantastisk. Spesielt når du er i en nødsituasjon der nivået er ute av luften, kan du ta hjelp fra det. Dette er en batteriladet luftpumpe som bruker et litiumbatteri for å fungere.

Credit: bikerumor

Mini bilkjøleskap

Hvis du er en som drar på lange kjøreturer og liker kalde drikker, prøv å bruke denne dingsen på din neste lange kjøretur. Dette minikjøleskapet bruker strømmen fra bilen til å jobbe og holder drikken kjølig for en varm sommerdag.

Credit: carfridgefactory

Bærbar luftrenser

Ofte kan veiene bli støvete. Dette kan redusere luftkvaliteten i bilen. Prøv å bruke denne nye enheten for å holde luftkvaliteten ren og gjøre luften frisk for personene i bilen.

 

Credit: smartairfilters