Godt betalende jobber som ikke krever høyskolegrader

439

Jobber er ikke så lett å få. Mange bruker enormt mye tid på å forberede seg til drømmekarrieren. Men noen jobber betaler godt, men krever ikke en høyskolegrad.

Credit: icom

Kommersiell pilot

Hvis du vil være en internasjonal pilot, må du ha en høyskolegrad for jobben. Men hvis du vil søke for innenlandske flyselskaper, er det ikke så viktig å ha en høyskolegrad. Arbeidserfaring og andre egenskaper er nok for jobben.

Lager-, transport- og distribusjonssjef

Dette er jobber hvor du jobber for ethvert selskap som trenger noen til å administrere produktene deres og flytte dem til et bestemt sted. Ingen profesjonell grad kreves for det. Bare det å ha skikkelig erfaring er godt nok for jobben.

Credit: nestle

Kraftverksoperatører

Dette er en ny jobbsektor som er innført. For å være kvalifisert for denne karrieren kreves ingen høyskolegrad. I likhet med forrige jobb er det å ha erfaring med ledelse og prosjekthåndtering godt nok for deg.

Credit: jobstreet

Transportinspektør

Hvert transportselskap trenger inspektører for å sjekke om bussene eller bilene deres fungerer trygt. Inspektørene som sjekker bilen har vanligvis ikke noe spesifikt vitnemål for jobben. Å ha erfaring fra bilindustrien er godt nok for jobben.