Råd for å få en fjernjobb

425

Etter hvert som flere virksomheter går over til en virtuell arbeidsplass, er det flere åpninger – og et større behov for eksterne arbeidere. Cecilia Seiter, en Forbes-bidragsyter, gir råd om hvordan du får en virtuell jobb.

Credit: soject

Bestem dine grunnleggende krav

Før du begynner å lete etter den ideelle eksterne jobben, bør du lage en liste over fordelene du forventer av det nye arbeidet ditt. Denne teknikken vil hjelpe deg med å finne ut hva du virkelig verdsetter i jobben din og vil gjøre det lettere å finne ideelle muligheter og bedrifter.

Credit: parallels

Identifiser din sanne arbeidsmotivasjon
De beste fjernarbeiderne liker oppriktig jobbene sine og har glede av arbeidet sitt. Hvis du ikke liker det du gjør, kan sengen din bli veldig komfortabel, spesielt hvis ingen ber deg stå opp og gå. Av en eller annen grunn begynner de fleste å oppleve frykt søndag kveld. Analyser følelsene dine hvis du har dem.

 

Credit: oberlo

Begynn nettverksbygging
Nettverk lar deg koble til, dele ideer med og kommunisere med andre fagfolk i din bransje. Å bygge et solid nettverk øker også din synlighet og åpner deg for nye muligheter. LinkedIn er det beste nettstedet for profesjonelt nettverk. Du kan imidlertid utvide til andre sosiale medieplattformer, som Facebook, Instagram, Twitter, Reddit og Quora, og bli med i ulike grupper og fellesskap.