Resultatet av et teknisk prosjekt er nyttig og tilfredsstillende for brukerne. I noen tilfeller er noen prosjekter ikke verdt det til slutt. Her er noen tegn på at du bør avslutte et prosjekt og starte et nytt.

 

Credit: tech

Det spiser opp investeringen

Prosjekter har en tendens til å ha store utgifter på det primære stadiet. Hvis prosjektet ikke er fruktbart etter at det er avsluttet og folk ikke er interessert i det, er dette et tydelig tegn på at du bør stoppe prosjektet.

Ikke brukervennlig

Hvis du jobber med et prosjekt som viser seg å være upassende eller unødvendig for brukerne, så er det ingen smart idé å investere i det. På slutten av dagen er prosjektet ditt for å forbedre folket.

Folk beveger seg inn og ut av prosjektet

Hvis du utvikler en app eller et nettsted, bør det settes pris på av folk. Hvis de ikke er interessert i tjenesten og beveger seg bort fra den, må du kanskje tenke på det en gang til.

Credit: martech

Utviklere er ikke på den bekreftende siden

Når du observerer utbyggerne som mister hjemmene sine i prosjektet, er det et stort tegn som sier at prosjektet ikke er verdt det. Mens de jobber med det, forstår de hvor prosjektet er på vei.