Instagram og deres suspensjon av mange kontoer

338

Instagram gikk ned 31. oktober. Dette var sjokkerende for mange, siden deres viktigste måte å kommunisere med verden på er Instagram nå. Men den virkelige sjokken ble senere, da mange fant ut at kontoen deres ble suspendert uten noen grunn.

Credit: techjuice

Hva skjedde?

01. november ble problemet løst. Folk fikk tilbake kontoene sine. Men da de spurte om årsaken bak dette rotet, hadde ikke Instagram-myndigheten noe klart svar. Etter at problemet ble løst, var det mange som ikke fikk tilbake kontoene sine, og de er ikke fornøyde med hendelsen.

Credit: economictimes

Om Meta

Som morselskap hadde Meta gitt ut en uttalelse om problemet. De sa at de er godt klar over hendelsen med at mange mennesker mistet Instagram-kontoene sine uten noen advarsel eller grunn. Selskapet jobber også på sitt beste for å løse problemet slik at folk kan komme tilbake til kontoene sine.

Credit: cnbc

Brukernes reaksjon

Som forventet er folk ikke fornøyde med det. I det siste har Instagram hatt så mange problemer etter oppdateringen. Mange forretningskontoer har blitt begrenset, og det hemmer forretningspolitikken deres. Etter 1. november deler personer som ikke fikk tilbake kontoene sine historiene sine via Twitter og andre sosiale medier.