Fordeler og ulemper med fraksjonert eiendomsmegling

516

Hvis du er en liten investor, kan delt eierskap være en god måte å tjene penger på. Denne trenden er mest vanlig i næringseiendom, men kan også sees i boligeiendommer. Med alle fordelene, har delt eiendomsbesittelse også noen ulemper ved det.

Credit: newventureescrow

Fordeler

Evne til å kjøpe eiendom av høyere kvalitet – Fraksjonert eiendomsmegling åpner muligheten til å kjøpe eiendom av høyere kvalitet som du ikke ville kunne kjøpe selv. Ettersom mange mennesker bidrar til eiendommen, får du være eier så vel som andre.

Mindre ansvar – Fraksjonert eiendomsmegling gir deg muligheten til å ta mindre vare på eiendommen. Maksimal eiendom er næringseiendom, så vedlikeholdet utføres av leietaker. Og resten er så lite at det ikke er tidkrevende.

 

Credit: ilgglobal

Ulemper

Ganske vanskelig å selge – Fraksjonseiendommer selges i aksjer. Så ofte er det vanskelig å finne interesserte kjøpere som ønsker å være en del av eiendommen og ta vare på den. Dessuten er det stressende å skifte eier.

 

Credit: housing

Vanskelig å være på samme idé – Siden det er flere eiere av en liten eiendom, blir det vanskelig å ta én avgjørelse. Alle har sin mening og alle ønsker å gjøre jobben på sin måte. Avgjørelsen kan være så liten som fargen på veggen. Så dette blir et problem når det kommer til større ting.