Hvordan fungerer forsinket finansiering?

516

Forsinket finansiering er å kjøpe et hus med tidligere sparing og deretter ta boliglån fra finansinstitusjoner. Dette skjer når kjøpere prøver og ikke klarer å kjøpe et hus i et konkurranseutsatt marked, og sparer pengene til neste gang. Mens de sparer penger, får de fordeler av det etter kjøpet. I dette tilfellet bruker kjøpere kontanter og aksjer for å kjøpe et hjem.

Credit: thebalancesmb

Fordeler med forsinket finans

Hovedgrunnen til at folk må bruke denne formen for transaksjoner er at markedet var ustabilt på den tiden for at de skulle kjøpe et hus. Selv om det har noen ulemper, er det nyttig for kjøperne. Å kjøpe et hus med kontanter kan fremskynde prosessen. I tillegg er det ingen ventetid etter huskjøp. Hvis betalingen er utført, er prosessen også utført.

Credit: Delayed Financing

Hva du kan forvente av forsinket finansiering

I motsetning til cash-out-refinansiering har denne teknikken ingen ventetid. Så det betyr at kjøperne er i stand til å kjøpe et hus da de raskt kan få penger tilbake og låse prisen av huset. I tillegg er det ingen andre avgifter involvert i det. Hvis du ikke er kvalifisert for denne finansieringen, kan det skape problemer senere og bli en økonomisk katastrofe.