Måter å konkurrere med kontantkjøpere innen eiendomsmegling

463

Et fullt betalingstilbud for en eiendom kan være fristende. Men som ny kunde innen eiendom er det ofte rimelig å betale for et hus i kontanter. Men det er noen måter å håndtere det på.

Credit: northatlantahometeam

Å tilby et stort beløp – En annen klient som tilbyr det fulle beløpet i kontanter for huset tilbyr vanligvis litt mindre enn gjeldende markedsrente. Dette er den vanlige avtalen mellom klienten og selgeren. I denne omstendigheten kan du som kunde tilby et høyt prispunkt til selgeren hvis huset er verdt det. Hvis du er oppe med en annen kjøper som tilbyr en altfor lav pris for huset fordi de kommer til å betale hele beløpet, prøv å benytte denne muligheten og gi din pris. Dette gir deg en sjanse til å omdirigere oppmerksomheten til selgeren til deg.

Credit: simpleshowing

Øke innskuddsbeløpet ditt – Hvis selgeren din er interessert i et kontantbeløp, kan du tilby vedkommende et stort innskuddsbeløp. Et stort innskuddsbeløp fungerer som god tro overfor selgeren. Hvis du trekker deg fra kontrakten uten noen grunn, kan selgeren ha det beløpet uten problemer. Det viser selgeren at du er interessert i huset. Dette gjør selgeren mer interessert i å selge bolig.

Credit: greenwichtime

Få et stort boliglån – Hvis du er en som har god kreditt eller god kommunikasjon med banken, er det en mulighet for at du kan ha en stor sum penger som boliglån på en gang. Banker er vanligvis snille mot de kundene som har god transaksjonshistorikk. Dessuten er det mange ordninger i den banken som kan hjelpe deg i denne forbindelse.