Fordelene med HELOC

378

I motsetning til et egenkapitallån, tilbyr HELOC en kredittgrense som du kan be om ut ifra finansinstitusjonen når du trenger det. Selv om dette ikke er en tradisjonell metode for et lån, har det noen fordeler som gjør det mer fordelaktig.

Credit: mtechzambia

Du kan være kvalifisert for en lav APR

Tradisjonelle boliglånsrenter har vært de høyeste de siste årene. Så dette er det perfekte tidspunktet for å dra nytte av boligkredittlinjer. I den vanlige banken, som långiver, må du ha et visst nivå av kredittscore. Hvis du ikke oppfyller poengsummen, vil du ikke kunne ta et boliglån i banken. Men HELOC tilbyr lån hvis du har lav kreditt. Men du må betale lånerentene i tide for å ta et nytt lån. En av de beste HELOC-ratene faller under 5 prosent. I mellomtiden er gjennomsnittlig APR på kredittkort med variabel rente rundt 16 prosent.

Credit: citygoldmedia

Renter kan være fradragsberettiget

HELOC tilbyr allerede skattepermisjon for långiverne. Men hvis du oppfyller en viss betingelse, for eksempel om omstendighetene dine passer med skattekutt og jobbloven fra 2017, kan du fortsatt redusere renter som betales på en egenkapitalkreditt. En situasjon som å investere lånepengene i boligforbedringer. IRS har også gitt en erklæring om at rentebetalingen kan reduseres hvis den brukes til å «kjøpe, bygge eller vesentlig forbedre skattyterens hjem som sikrer lånet.»

Fleksible tilbakebetalingsmuligheter

HELOC gir ofte fleksibilitet i forhold til hvordan du betaler dem ut. Lånets betalingsplan kan fastsettes i henhold til tidspunktet for utlåner. HELOC-er kan vare i opptil 30 år.

Credit: bizdatainsights

Hvorfor bør långivere unngå HELCO?

Tradisjonelle boliglån gir fast rente. Det spiller ingen rolle hvor mye renten har vokst siden du tok lånet i banken, avdragsrenten forblir den samme for kunden. Men dette kan ikke sies om HELCO. Dette betyr at kursen din kan gå opp eller ned basert på beslutningene til Federal Reserve. Du kan ta HELOC-lånet med en viss rente, men renten kan endre seg over tid.

En ulempe med HELOC-er stammer ofte fra en låntakers mangel på disiplin. Fordi HELOC-er lar deg foreta avdragsfrie betalinger i løpet av trekningsperioden, gjør det det til en lett impulsiv situasjon å betale et stort avdrag. Som til slutt blir til et stort beløp. Hvis låntakeren ikke betaler renten i tide, er det også mulig at raten kan vokse over tid. Hvis låntakeren ikke returnerer midler til denne kredittlinjen, begynner lånet til slutt å avskrives og betalingene øker betydelig.