Den siste oppdateringen av Samsung Galaxy S22-serien

115

Samsung Galaxy S22 Ultra kombinerer det beste fra Galaxy Note Ultra med Galaxy S Ultra for å krysse av nesten alle boksene for superbrukere. I tillegg til toppspesifikasjoner og omfattende støttet, funksjonsfylt programvare, har Galaxy S22 Ultra S Pen og en mengde uovertruffen produktivitetsverktøy.

Credit: gadgetmatch

Den ultra-premium byggekvaliteten med en nydelig skjerm gir en solid ytelse. Den beste programvarestøtten på enhver Android-telefon finner du her. Denne modellen er en av premium-enhetene som Samsung noen gang har laget. Galaxy S22 Ultra tar det grunnleggende salgsargumentet til Note 20 Ultra og blander det til en viss grad med Galaxy S21 Ultra.

Credit: engadget

Samsung har lagt inn kalde bud med Apple ved å presentere denne telefonen for markedet. Mens Samsung fortsatt har et forsprang på Google, OnePlus og andre Android-utfordrer, har Samsung holdt tjenestene oppe ved å introdusere oss med 28 farger og RAM/lagringskombinasjoner tilgjengelig for Galaxy S22 Ultra.

Credit: androidcentral

Designfunksjonene er fantastiske i denne nye modellen. Armor Aluminium, Gorilla Glass Victus Plus tilbyr en kropp på 163.3 x 77.9 x 8.9 mm. Denne telefonen veier bare 229 g og er veldig behagelig å bære og bruke i én hånd. Selve kameramodulen er spektakulær. Det kan sies at telefonen er en full pakke.