Problemer å vurdere før du kjøper en eiendom utenfor USA

81

Å kjøpe bolig er alltid en tøff prosess. Det blir en større prosess når en investor leter etter hus i et annet land. Etter noen viktige regler kan prosessen gjøres enkel.

Credit: remax-malta

Sjekk skattene

Som amerikaner, hvis du bor eller jobber i utlandet, må du rapportere inntekten din til Interna; Revenue Service, IRS. USA driver et statsborgerbasert skattesystem, som ganske enkelt betyr at uansett hvor du jobber i verden, må du rapportere til myndighetene angående skatterapporten. Men du trenger ikke levere selvangivelse hvis du bare kjøper en eiendom utenfor landet. Ved utleie av huset og overskuddsgenerering er skattefilene obligatoriske.

Credit: providenthousing

Forstå reguleringsreglene

Ulike land har forskjellige reguleringsregler. Vis din ansvarlighet og aktsomhet og undersøk før du kjøper eiendom. Hvis du ønsker å leie ut eiendommen din eller konvertere den til en boligutleie, må du forstå den lokale reguleringsloven. Med mindre du kan være i fare på grunn av brudd på loven. Straffene for brudd på loven kan være brutale avhengig av stedet.

Credit: housing

Finn ut betalingsmåten

I USA kjøpes flertallet av husene med boliglån. Med mindre du har en rikelig mengde kontanter, må du stole på boliglånet for å kjøpe huset. Men det er ikke alltid lett å få lån i andre deler av verden. Se etter de tilgjengelige skjemaene for lån.