Slik bruker du Pancake Swap

119

Når det kommer til handel med kryptovaluta, er det mange forskjellige alternativer og børser å velge mellom. Imidlertid er et populært alternativ Pancake Swap. I denne artikkelen vil vi gi deg noen tips om hvordan du bruker Pancake Swap slik at du enkelt kan begynne å handle kryptovalutaer.

Hva er Pancake Swap?

Pancake Swap er en desentralisert børs (DEX) som lar brukere handle kryptovalutaer på en trygg og sikker måte. Børsen er bygget på Binance Smart Chain (BSC), som er en blokkjede som er kompatibel med Ethereum-nettverket. Dette gir mulighet for raske og billige transaksjoner, samt høy sikkerhet.

 pancake swap

Eksperttips på hvordan du bruker Pancake Swap

  1. Sjekk ut likviditetspoolen før du bytter.

PancakeSwap er en desentralisert børs på Binance Smart Chain som lar brukere handle kryptovaluta-tokens på en tillitsløs måte. Plattformen bruker en automatisert markedsmaker-modell (AMM), noe som betyr at det ikke er behov for ordrebøker eller matchordrer. I stedet utføres hver handel mot en likviditetspool, som er en samling kryptovaluta-tokens som er tilgjengelige for omsetning.

2. Bruk Slippage-kontrollen.

Slippage er forskjellen mellom den forventede prisen på en handel og den faktiske prisen handelen utføres til. Det kan oppstå når det er stor etterspørsel etter et bestemt token eller når likviditetspoolen er lav. PancakeSwap har en funksjon for Slippage-kontroll som lar brukere angi den maksimale mengden Slippage de er villige til å akseptere.

3. Vær oppmerksom på gassavgiftene.

Gassavgifter belastes hver gang en handel gjøres på PancakeSwap. Mengden av gassavgifter vil variere avhengig av størrelsen på handelen og gjeldende gasspriser. PancakeSwap har også en funksjon som lar brukere sette en gassprisgrense, som vil hindre dem i å betale mer i gassavgift enn de er villige til.

4. Bruk en maskinvarelommebok for sikkerhet.

En maskinvarelommebok er en fysisk enhet som lagrer dine private nøkler og kan brukes til å signere transaksjoner. Dette er den sikreste måten å lagre kryptovalutaene dine på. PancakeSwap anbefaler å bruke en maskinvarelommebok som Ledger Nano S eller Trezor Model T.

5. BEP20 eller ERC20?

PancakeSwap støtter både BEP20 og ERC20 tokens. BEP20 er den native token-standarden til Binance Smart Chain, mens ERC20 er den native token-standarden til Ethereum-nettverket. Hvis du er usikker på hvilken type token du har, kan du sjekke token-kontraktadressen på Etherscan.

6. Ha litt BNB i lommeboken.

BNB er det opprinnelige symbolet til Binance-økosystemet og er pålagt å betale for gassavgifter på Binance Smart Chain. Du må ha litt BNB i lommeboken for å gjøre handler på PancakeSwap.

7. Koble til lommeboken.

PancakeSwap bruker MetaMask som standard lommebok, men den støtter også andre populære lommebøker som Trust Wallet, Coinbase Wallet og WalletConnect. For å koble til lommeboken din klikker du ganske enkelt på «Koble til lommebok»-knappen og følger instruksjonene.

8. Velg tokenet du vil bytte.

PancakeSwap har et bredt utvalg av token-par tilgjengelig for handel. For å velge tokenet du vil bytte, klikker du ganske enkelt på rullegardinmenyen «Fra» og velger tokenet du vil bytte.

9. Skriv inn beløpet du vil handle.

Etter at du har valgt tokenet du vil handle, skriv ganske enkelt inn beløpet du vil handle i «Beløp»-feltet. «Til»-feltet vil automatisk fylles ut med beløpet på tokenet du vil motta i retur.

10. Klikk på «Swap».

Når du har angitt beløpet du ønsker å handle, klikker du ganske enkelt på «Swap»-knappen for å utføre handelen. Transaksjonen din vil bli behandlet og du vil motta dine tokens i retur.

Pancake Swap er en fin måte å komme i gang i kryptovalutaens verden. Det er enkelt å bruke, og du kan tjene belønninger ved å delta i nettverket. Hvis du leter etter en enkel måte å begynne å tjene bitcoin på, er Pancake Swap et godt alternativ.