Kreative måter å investere i eiendom på

217

Det er mange forskjellige måter å komme seg inn i eiendomsmarkedet selv med lite penger. Men husk alltid at hver investeringsmulighet kommer med noen risikoer så vel som belønninger. Eiendomsinvestering er en fin måte å forbedre investeringsporteføljen din på. Selv med en liten sum av penger kan du investere i eiendomsmarkedet.

Credit: torringtonsavings

Korttidsleie

Det er en fin måte å investere på for de som har begrenset med penger til å investere. Det vil også hjelpe investorer å tjene litt ekstra penger med reservehus eller accessory dwelling units (ADUs). Hvis du har en eiendom, kan du bruke en del av den til utleieformål. Leien kan være for en kort periode som en uke eller en natt.

Små boligeiendommer

Å kjøpe noen små boligeiendommer for utleieformål kan også være en god startinvestering i eiendom. Å kjøpe et par hus eller et dupleks vil hjelpe deg å forstå hvordan du vedlikeholder utleieeiendommer. Etter å ha bygget en eiendomsportefølje kan du ansette en eiendomsforvalter til å jobbe for deg.

Credit: nerdwallet

Land spekulasjon

I tillegg til å investere i bolig- eller næringseiendom, kan det være en god investering å kjøpe et stykke land. Du kan investere i flere land for å selge dem videre til en rimelig pris. Land spekulasjon er en grei og kortsiktig investering i eiendom. Vær imidlertid klar over alle de potensielle fordelene dine land har i et bestemt marked. Ellers kan det være en risikabel investering der du ikke vil kunne tjene penger på denne investeringen.

Eiendom flipping

Det er en god måte å investere i boligbransjen. Du må kjøpe en bolig, fikse den og selge den til en kjøper som trenger den. For denne investeringen trenger du tilstrekkelig kapital til å dekke vedlikehold av et byggemannskap. Husk alltid at i likhet med andre investeringer, må du vedlikeholde eiendomsmegling. Du må også betale for andre utgifter som skatter og forsikringer.

Credit: housing

Kommersiell eiendom

Kommersiell eiendomsinvestering betyr ikke alltid at du må gjøre en enorm investering. Du kan ha et lite mini-lager eller kanskje investere i en serie med tomme varehus i en stor industripark. Næringseiendommer har en tendens til å ha høyere verdi sammenlignet med boligeiendommer. Det gir også høyere husleie. Imidlertid kan kommersielle eiendommer også være fulle av risiko.