Budsjettideer for renovering av kjøkken

1462

Ettersom boligprisene stiger, blir det viktigere å pusse opp hjemmene dine. Men når du planlegger oppussing av eiendommen din, bør kjøkkenet være den første delen du vurderer. Her deler vi noen forslag som kan hjelpe deg med å pusse opp kjøkkenet til den laveste prisklassen.

Credit: countryliving

Den generelle ideen er at oppussing av kjøkken er dyrt. Men noen innviklende enkeltapparater kan hjelpe deg med å pusse opp kjøkkenet ditt, noe som vil koste deg mindre enn $1000. Du kan bruke et nytt fargevalg for å legge til et nytt utseende til kjøkkenet ditt. En perfekt farge har stor kraft til å forbedre utseendet til ethvert rom. Det kan koste deg mindre enn $300.

Credit: thespruce

Noen hvitevare-forvandlinger som malte skap kan gi en enorm endring i utseendet til kjøkkenet ditt. Du kan bare male underskapene og legge til ny maskinvare der det er nødvendig. Selv om det er en vanskelig transformasjon, er den relativt billig. Du kan følge denne prosessen når du har et stramt budsjett. Fordi det vil halvere budsjettet ditt.

Credit: thisoldhouse

Å transformere flisene er en annen god måte å pusse opp et gammelt kjøkken på. Du kan bruke fliser på salg, noe som kan redusere erstatningskostnaden. Det er også en lur ide å legge opp benkeplatene med de samme flisene. Denne renoveringen er også mulig for under $1000.