Beste tips for å bruke Slack for profesjonelt arbeid

626

Å bruke Slack er en fin måte å bygge et profesjonelt fellesskap på. Men ineffektiv bruk kan gjøre Slack til skade mer enn til hjelp. Hvis arbeidet ditt ikke krever Slack, er den beste praksisen å ikke åpne den. Spesielt når du gjør dypt arbeid, ikke åpne Slack. Fordi det vil overvelde deg med kontinuerlige varsler, oppgaver og spørsmål.

Foto: topresume

Bruk Slack-kontoen din på hvilken som helst enhet du vil. Siden det ikke er noen begrensning på enheter for å få tilgang til Slack-kontoen din, kan du koble deg til hele tiden. Enten du bruker Windows eller Linux, kan du se alle viktige meldinger umiddelbart. For praktisk bruk kan du integrere Slack med andre kjente tredjepartsapper. Du kan også regulere varslingsalternativene dine i tillegg til å endre Slack-boten etter dine preferanser.

Foto: onlinegeniuses

Som kommunikasjonsplattform har Slack en rekke fordeler som å tillate å invitere mer enn én selger inn i en kanal. Det kan sikre maksimalt engasjement og aktiv deltakelse fra hver enkelt som til slutt akselererer beslutningsprosessen. Ved å bruke Slack kan eiendomsmeglere laste opp alle dokumenter, f.eks. juridiske kontakter eller identifikasjon på ett enkelt tilgjengelig sted.

De som ønsker å holde kanaler relativt rotfrie bør bruke threads for samtale. Den lar deg se alle samtalene på et øyeblikk. Nye brukere bør være strategiske mens de oppretter en kanal på Slack. Å beholde standarden til offentligheten er også en god måte å opprettholde åpenhet for nye brukere. Denne praksisen vil også tillate dem å bli kjent med plattformen ved å kontakte forskjellige teamkamerater på samme side.

Foto: formstack

Kontinuerlig varsling på Slack kan hemme konsentrasjonen din og redusere produktiviteten. Det er også viktig å holde en balanse mellom ditt personlige og profesjonelle liv. Spesielt hvis du jobber eksternt, slutter du aldri helt å jobbe, noe som kan være stressende i det lange løp. For å unngå denne situasjonen kan du angi en varslingsplan. Det er også lurt å administrere varsler i henhold til dine preferanser.