Hva leter hodejegere etter i en CV?

193

En jobbrekrutterer må sjekke tusenvis av CV-er. Det er veldig vanskelig å se på alle detaljene i CV-en til enhver kandidat. Så de fleste rekruttererne ser etter noen spesifikke punkter i en CV. Kandidatene må være klar over disse punktene. Det kan hjelpe dem å få så mange intervjuer som mulig.

Geografisk område

Til å begynne med vil rekrutterere vite adressen til enhver kandidat. De ønsker å forsikre seg om at plasseringen til kandidaten er matchet med jobbstedet. Hvis jobben er en ekstern jobb, kan det hende at rekruttererne ikke er interessert i plasseringen til kandidatene. Men beliggenhet er viktig for de jobbene som krever at du kommer inn på kontoret.

Foto: vanguardjobs

Arbeidserfaring

Den neste tingen som rekrutterere ser på CV-en er den nylige arbeidserfaringen til søkeren. Erfaringen og kvalifikasjonene knyttet til jobben er svært viktig for å bli shortlisted. Hvis de to til tre siste jobbene er aktuelle, kan rekruttererne vurdere deg som en potensiell kandidat.

Foto: theladders

Relevante prestasjoner

Hvis du har relevante eller eksepsjonelle prestasjoner, vil CV-en din skille seg ut. Nevn alle de målbare prestasjonene i CV-en din. Det er lurt å skrive disse med punkttegn. Fordi det hjelper rekrutterere å identifisere disse punktene enkelt.

Foto: fleksjobber

Utdanning

Det er en viktig faktor som hver rekrutterer verdsetter. Rekrutterere ser alltid etter relevant utdanningsbakgrunn mens de velger kandidater. Så relevant utdanningsbakgrunn er svært viktig for å få ønsket jobb.