Start Disse Sidejobbene Med Ferdighetene Dine

546

Å ha en side business er en av de beste måtene du kan gi deg selv et mer trygt fundament. Hvis du spiller kortene dine riktig, har du muligheten til å utvide side businessen din og eventuelt si hei til livet som selvstendig næringsdrivende. Det er mange ideer for en side jobb der ute, men folk overser den viktigste tingen de allerede har: deres ferdigheter. Hva er bedre enn å gjøre en fortjeneste ut av noe du allerede er god på?  For å starte trenger du først å indentifisere dine sterkeste ferdigheter. Så, kan du gjøre det til en side business med disse fem metodene.

Frilans

En måte du kan bruke ferdighetene dine til din fordel er å starte en frilans business på siden, spesielt hvis du har klart å forbedre dine ferdigheter på grunn av kerrieren og dag jobben din. På grunn av alt som foregår nå, er det en økende trang for frilansere ikke bare i USA, men andre deler av verden også.

Bygg en portfolio av høy kvalitet, som sikkert vil tiltrekke seg frilans klienter ved å nevne dine ferdigheter, presentere noe av ditt beste arbeid, og få anbefalinger. Hvis du har ferdigheter som involverer ledelse i sosial media, markedsføring, skriving, tegning, grafisk design, eller andre digitale ferdigheter, er sjansen for at du tiltrekker deg en klient høy. Jo fler tilkoblinger du har, jo høyere er sjansene dine til å bringe inn frilans klienter og.

Blogging

Blogging er flott. Men det er noe som krever innsats og tid til å bygge en stødig og loyal mengde følgere. Det er hva du ville kalt en langtids investering. Hvis dette ikke plager deg, så kunne du gjort blogging til din side business. For å bli integrert inn i et samfunn, start med et sikkert tema som kan tiltrekke et publikum. For eksempel, hvis matlaging er noe du brenner for, kan du starte en blogg om matlaging. Eventuelt, når du har skaffet en stødig strømm med følgere, kan du utvide deg til andre temaer.

Online Coaching

Hvis du eier en ferdighet som er høyt ønsket av andre, og du vil lære folk hvordan de kan bli bedre på det, er online coaching sidejobben for deg. Du kan coache folk du allerede kjenner. Men hvis du er ute etter å tiltrekke et større publikum, så finnes det online coaching nettsider som allerede har et samfunn av mennesker som ønsker å forbedre visse ferdigheter. Pluss siden er at desto mer mennesker du coacher, jo bedre blir du til å coache. Dette betyr at over tid kan du forme coachingen din til en mer polert versjon slik som et online kurs, som leder oss til vår neste metode.

Online Kurs

En annen måte du kan få en fortjeneste av ferdigheten din er av å lage et online kurs som andre kan delta i for deres egen fornøyelse. Et online kurs er et av de mes fleksible online business valgene som finns akkurat nå. Personlig, når helle denne lockdown situasjonen startet, tok jeg 5 online kurs bare for å få mindre skyldfølelse av hvordan jeg tilbringte tiden min. Dessverre, fullførte jeg kun aktivt 3 ut av 5. Men jeg sporer av. Uansett er det nettsider der ute som Teachable og Thinkific som hjelper deg til å finne ut av hvordan du kan lage og lansere et online kurs. Det er flott for de som leter etter en allerede godt kjent platform, så du ikke må begynne helt fra scratch.

Salg Av Produkter

Enten det er å lake DIY ut av ting folk ikke har tid til å gjøre, eller å lage noe helt nytt og innovativt, kan du definitivt tjene penger av å selge produkter på siden. Det er nettsider som Etsy, som kan hjelpe deg til å reklamere produktene du selger. Du kan til og med ta det et steg videre ved å lage brukere på sosiale medier for å promotere produktene dine. Med det riktige publikum og de riktige produktene, vil du fort få bestillinger fra alle sider.