Investering I Kryptovaluta

1001

Kryptovaluta er kjent for å være ganske ustabilt. Samtidig som det kan vise seg å være en vellykket investering, kommer det også med høye risikoer. For eksempel, kan bitcoin ha en prissvingning på 1,000 dollar på kun en dag, mens andre ustabile aksjer bare ha en prissvingning på rundt 75 dollar. Men hvis du ser på deg selv om en risikotaker og dette er en risiko du er villig til å ta, så kan kryptovaluta legge til et pent utseende på portføljen din.

Hvis du ikke er veldig kjent med kryptovaluta enda, må du først bli kjent med base coins og alt coins. Base coins er coins som kan bli kjøpt med vanlig valuta. Eksempler på base coins er Bitcoin og Etherum. Alt coins er de som ikke kan bli kjøpt direkte med vanlig valuta. For å tjene alt coins,må du først kjøpe base coins med vanlig valuta, og deretter utveksle dine base coins for alt coins. Eksempler på alt coins er Litecoin og Zcash.

Det er et par måter du kan investere i kryptovaluta på. Du kan velge å gå for en direkte investering, eller en mer indirekte måte ved å bruke fond og aksjer. Å investere i kryptovaluta ved å holde et fond med eksponering kan gjøre det mer stabilt. Du ville heller ikke bekymret deg med å beholde en digital lommebok, eller så kan du velge å trade dine kryptovaluta fond den samme måten du ville med aksjefond. Et eksempel av dette er the Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), som er et fond som holde Bitcoin. De gode nyhetene er at GBTC er litt mer stabilt enn Bitcoin. Ulempen er at administrasjonsgebyret er litt høyere enn det et typisk administrasjonsgebyr for et indeksfond er.

En annen måte er å investere i kryptovaluta selskap. Selskap som jobber med kryptovaluta gjør det gjennom mikroprosessor teknologi ved å lage sin egen kryptovaluta eller en platform som kjører det. Det er et par selskaper som har børsnotert aksjer som Visa, Mastercard, og Salesforce (CRM). Visa og Mastercard er avhengige av at selskaper utgir kort til kunder. De er kun ansvarlige for å kontrollere kontantstrømmen av digital kreditt. Begge selskaper har bestemt seg for å ta hånd om kryptovalutaer ved å gå inn i partnerskap med andre selskaper som Coinbase for Visa og Bitpay for Mastercard.

Andre folk foretrekker å ikke investere i kryptovaluta i det hele tatt på grunn av dets volatilitet, mens noen foretrekker å ha en bruker på en kryptokursutveksling og er ikke redd risikoen. Når alt det er sagt, hva enn du måtte velge avhenger av hva du tror passer deg best, og din terskel for risiko.