Gjør 2021 Til Ditt År Med Disse 5 Strategiene

287

2020 er endelig over! Nå er det på tide å gjøre 2021 til mitt år. Okay, vi er fortsatt midt oppi en pandemi. Men det betyr ikke at du skal la være å sette mål for dette året. Hvis du har mål, men ikke er helt sikker på hvordan du skal komme i gang, har jeg fem strategier for å hjelpe deg få en kick-start på året ditt.

Lag En 2021 Karriereplan

2020 var et tøft år for alle oss i arbeid. Tenk på alle tilbakefallene eller hindringene du måtte gå igjennom i fjor. Så, tenk på hvordan du vil gå fremover dette året. Hva er målene dine når det kommer til karriere? Hva har du lyst til å prioritere dette året? Hva kan du gjøre for å få til disse målene ettersom året går? Skriv ned minst tre mål du har lyst til å oppnå dette året for karrieren din. Bruk disse spørsmålene som en guide, og en inspirasjon for å motivere deg selv.

Sett Håndgripelige Mål

Målene dine burde reflektere hva du vil oppnå. Gjør de oppnåelige, men også litt utfordrene slikat du kan pushe deg selv. Hva slags prestasjoner vil du ha oppnådd på slutten av dette året? Hvordan vil disse prestasjonene påvirke deg fremover?

Visualiser

Det er enkelt å starte året med å love deg selv at du skal oppnå målene dine… det er også veldig lett å glemme de innen en uke. Som er grunnen til at det er viktig for deg å visualisere ofte, og aldri glemme hva målene dine er. Jeg må selv innrømme at jeg er elendig på å holde styr på målene mine. Som en følge av det har jeg oppdaget at å skrive ned målene mine og feste de på døren til rommet mitt hjelper meg til å ha de i bakhodet. Jeg fester det på døren til rommet mitt ved øyenivå slik at hver gang jeg åpner døren, er det det første jeg ser. Hvis du tror det kan fungere for deg, prøv det.

Ha Et Godt Støttesystem

Jeg vet det finns dager hvor du ikke vil stå opp og få ting gjort. Dette er der støttesystemet ditt kommer inn i bildet. Hvis du har ressursene til overs, ta i betraktning å hyre en karriere coach til å veilede deg. Hvis ikke, bli medlem i et samfunn hvor folk vil motivere deg til å pushe deg selv hver dag. Helst et samfunn hvor alle medlemmene har det samme målet i bakhodet. Å ha et godt støttesystem vil forsikre at du ikke mister oversikten over målene dine.

Tro På At Du Fortjener Det

Uansett hvor mange mål du skriver ned, og selv om du dekker alle veggene dine med alle sticky notes i verden. Hvis du ikke har troen på at du kan gjøredet, eller er for redd, holder du deg selv tilbake fra å oppnå det. Aksepter det faktum at du kan mislykkes, og det nederlaget er hvordan vi lærer. Med ordene til en Gen Z, manifester det. Manifester det, og det vil skje.

Det er ingen hemmelighet til sukksess. Hardt arbeid, omfavne dine feil, lære fra dine feil, og holde målene dine i fokus er noen av tingene du burde gjøre hvis du ønsker at 2021 skal bli ditt år.