Burde Du Få Deg Dyreforsikring?

520

Å eie et dyr kommer med mye ansvar. Det er mer enn å bare ha en hårete venn til å kose med. Det betyr å gå på tur, legetimer, vaksiner, og enda verre, sykehusinnleggelse. Å ha et husdyr er som å ha et ekstra familiemedlem. Uansett om du er et hundemenneske eller et kattemenneske, burde du stille deg selv spørsmålet om du burde ta ut dyreforsikring for å forberede på det værste.

Noen ganger, kommer husdyrene våre opp i situasjoner hvor sykehusinnleggelse eller operering er uunngåelig. Jeg husker at når jeg var 17 hadde jeg denne lille dachshunden med meg. Helt ut av det blå begynte han å oppføre seg helt rart og skjelvende. Det viste seg at han hadde en hundesykdom, og sannsynligvis fikk den fra naboen sin hund. SIden jeg var blakk når jeg gikk på vidregående og ikke hadde dyreforsikring, måtte hunden min lide gjennom hele sykdommen. Til slutt døde min lille Thor. Har du noensinne hørt om økonomisk dødshjelp? Det er når et kjeledyr må bli avlivet i stedet for behandling fordi kostnadene er for dyre for familien. Det er det som skjedde med meg.

Dessverre, er ikke hunden min det eneste kjeledyret som har gått igjennom det.Tusenvis av kjeledyr verden rundt har blitt avlivet på grunn av de skyhøye kostnadene for å ta vare på de. Dette er en av grunnene til at dyreeiere tar ut dyreforsikring. Men spørsmålet er, til hvilken grad er et kjeledyr forsikret?

Slik som menneskelig helseforsikring, har dyreforsikring forskjellige dekninger og kostnader. Prisen for dyreforsikring varierer mye ut i fra mange faktorer som dyrets alder, rase, type forsikring, og helseprofil. Navn varierer vanligvis ut i fra forsikringsselskapet, men det er tre hovedtyper: velvære, ulykke, og ulykke og sykdom. Velvære dekker vaksinasjoner, rutinesjekk, og tannhelse. Det dekker ikke ulykker eller sykdommer. Ulykke dekker, som navnet sier, ulykker. Disse ulykkene inkluderer fysiske skader og forgiftning eller svelging av fremmede objekter. Ulykke og sykdom dekker skader, sykdommer, forgiftning, osv. Noen ganger har dyreeiere muligheten til å inkludere velvære pakken inn i denne. En eier kan også velge å legge til noen få fordeler som kostnader av behandlinger i utlandet, dyrepleie hvis eieren er innlagt på sykehus, og byrde forsikring hvis dyret skader noen.

Dyreforsikring har også egenandeler og medbetaling, det er også sånn helseforsikringen vår fungerer. Sykdommer eller forhold som eksisterer fra før av blir nesten aldri dekket. Du er også nødt til å betale rett ut av lomma før forsikringsselvskapet refunderer deg. Vanligvis, blir du refundert 80% av totalkostnaden, men noen ganger kan det være 90% eller til og med 100% av totalkostnaden.

Avhengig av hvor frisk dyret ditt er, er det best å gjøre hjemmeleksen din før du bestemmer deg. De fleste eksperter råder mot å søke om velvære forsikringen fordi med mindre du bruker alle omsorgsmulighetene, er det mulig at du ender opp med å miste penger. Hvis du bestemmer deg for å skaffe deg ulykke og sykdom dekningen, kan du også tape penger hvis dyret ditt holder seg frisk hele året. Men hvis de først blir syke, blir mesteparten av kostnadene refundert. Derfor anbefaler jeg å sjekke med forsikringsselskaper og lære om tilbudeneog dekningene deres, hva som er inkludert, og hva som ikke er det. Hvis fordelene utveier kostnadene, gå for det.