Investointi-ideoita, joissa hyödynnetään tontteja

210

Tontti on yksi hieno tapa sijoittaa rahaa ja seurata sen arvon kehitystä. Ilman yllättäviä ulkopuolisia tekijöitä, tonttiin sijoitettu summa ei voi millään mennä pieleen. Tässä muutamia tapoja, joilla saat kerättyä rahaa sijoittamalla kiinteistöihin.

Asuin- ja liiketontti-investoinnit

Asuin- että liiketonttien kaavoitus tarjoaa elinkelpoisen lähtökohdan investointeihin, koska lähes ääretön määrä erilaisia mahdollisuuksia voidaan rakentaa sijoittajan raha- ja aikarajoitusten mukaan. Tämä onkin loistava keino ansaita rahaa.

Viljelykasvit ja kotieläimet

Riviviljelyä tai karjankasvatusta varten hankittu kiinteistö antaa mahdollisuuden nauttia maanomistuksesta sekä talon omistamisen että tulojen tuottamisen kannalta. On kuitenkin olemassa joukko seikkoja niille, jotka ostavat maata tällaisten yritysten harjoittamista varten.

Pieni maatila

Metsätilat, vihannespuutarhat, hedelmätarhat, viinitarhat ja lomakiinteistöt voivat olla parhaita vaihtoehtoja piensijoittajille kokeakseen aidosti perinteisemmän maanomistajuuden.

Säilytä tontti jälleenmyyntiä varten

Usein pelkkä kiinteistön ostaminen ja siinä asuminen on hyvä idea sijoituksena. Ei ole olemassa sellaista tonttia ilman poikkeuksia, jonka hinta ei nousisi. Voit myydä kiinteistön 5 tai 7 vuoden kuluttua ja saada siitä hyvän summan rahaa.