Osa-aikatyön etsiminen saattaa olla melko pelottavaa. Jokainen opiskelija on samassa tilanteessa etsien keinoa täydentää opintolainaansa, joka usein ei riitä kattamaan vuokraa.

Brändilähettiläs

Työskentely muiden parissa on erinomainen valinta, jos olet ulospäinsuuntautunut, energinen ja sosiaalinen ihminen. Useat yritykset ovat kiinnostuneita rekrytoimaan opiskelijalähettiläitä mainostamaan tuotteitaan verkossa. Tuotemerkit kannustavat sinua usein kirjoittamaan niistä sosiaalisen median profiileihinsa, jotta herätät tietoisuutta ystävissäsi.

Henkilökohtainen tutor

Vanhemmat ovat usein valmiita  auttaakseen lapsiaan saamaan hyviä arvosanoja. Jos olet varma osaamisestasi, tuo raha saattaa päätyä taskuusi. Yksityisopettajana toimiminen ei ainoastaan maksa hyvin, vaan se on myös loistava ura tehdä sitä kotoa käsin, koska voit opettaa videokeskustelujen välityksellä.

Lapsenvahti

Hyödynnä monen vuoden kokemustasi nuorempien sisarusten pomottelusta ansaitaksesi lisärahaa. Monet työssäkäyvät vanhemmat haluavat, että joku hakee heidän lapsensa koulusta tai päiväkodista ja viihdyttää heitä, kunnes he saapuvat kotiin. Tällöin joustavat yliopistoaikataulut ovat avuksi.