Äidit ovat upeita. Heillä on kuitenkin paljon hoidettavanaan. Lasten myötä kaikesta huolehtiminen on hektistä, eikä aikaa välttämättä jää lainkaan äidille. Seuraavassa muutamia suosituksia teknisistä laitteista, jotka voivat hieman helpottaa äitien elämää.

Roomba

Roomba, itsenäinen robotti-imuri, voi olla loistava teknologialahja kiireisille äideille. Koska se pystyy puhdistamaan lattiat automaattisesti, se säästää siten sekä aikaa että energiaa äideiltä, joilla on paljon tekemistä. Se voikin olla hyvin huomaavainen ja käytännöllinen lahja mihin tahansa tilaisuuteen.

Apple Watch

Apple Watch voi olla loistava tekninen lahja kiireiselle äidille. Se voi auttaa pysymään järjestyksessä, seuraamaan kuntotavoitteita ja jopa soittamaan puheluita ja lähettämään viestejä ilman, että hänen tarvitsee nostaa puhelinta käteensä. Näin se voikin olla hyvin hyödyllinen ja samalla tyylikäs lahja.

Kotimonitori

Kotivalvonta, kuten turvakamera tai älykäs termostaatti, voi olla loistava teknisen tuotteen lahja kiireiselle äidille. Se voi tarjota mielenrauhaa ja helpottaa kodin hallintaa esimerkiksi etäkäytön ja automaation kaltaisilla ominaisuuksilla. Siten sellainen voikin olla hyvin käytännöllinen lahjana.

Amazon Echo

Amazon Echo voi olla loistava lahja kiireiselle äidille. Sen ääniohjattavan avustajan, Alexan, avulla se voi auttaa hallitsemaan aikatauluja, soittamaan musiikkia ja jopa tilaamaan ruokaostoksia. Se voi olla kätevä ja kädetön tapa hallita päivittäisiä tehtäviä.