Lemmikkieläimiin liittyvät liikeideatyypit

212

Lemmikkieläinten hoitoala on kasvanut merkittävästi viime vuosina, kun yhä useammat ihmiset hankkivat koiria ja haluavat antaa parhaan mahdollisen hoidon karvaisille ystävilleen. Lemmikkieläintenhoitoalan yrityksen perustaminen voikin olla loistava tapa tehdä intohimostasi eläimiä kohtaan menestyksekäs ura.

Lemmikkieläinten hoitopalvelut

Lemmikkieläinten kylvettäminen, kampaaminen ja turkin leikkaaminen niiden pitämiseksi puhtaana ja terveenä ovat kaikki osa lemmikkieläinten hoitopalveluja. Lemmikkieläinten hoitolat voivat tarjota myös muita hoitoja, kuten kynsien leikkaamista, korvien puhdistamista ja hampaiden harjausta.

Koiran ulkoilutuspalvelut

Monet lemmikkieläinten omistajat elävät hektistä elämää, eikä heillä välttämättä ole aikaa ulkoiluttaa koiriaan. Koiran ulkoilutuspalveluihin kuuluu koirien säännöllinen ulkoiluttaminen sekä liikunnan ja seurustelun tarjoaminen eläimille.

Lemmikkieläinten päiväkoti

Lemmikkieläinten päivähoito on turvallisen ja valvotun ympäristön tarjoamista lemmikeille, kun niiden omistajat ovat töissä tai lomalla. Siihen voi kuulua esimerkiksi hauskanpitoa, liikuntaa ja seurustelua muiden eläinten kanssa.

Lemmikkieläinten koulutuspalvelut

Lemmikkieläinten koulutuspalveluihin kuuluu lemmikkieläinten perustottelevaisuuskoulutus ja käyttäytymisen muokkaus. Lemmikkikouluttajat voivat erikoistua esimerkiksi agilitykoulutukseen, palveluskoirien koulutukseen ja lemmikkieläinten ongelmakäyttäytymisen muokkaamiseen.