Uranvaihto mielessä? Kuinka tehdä se menestyksekkäästi

258

Saattaa olla aika vaihtaa työpaikkaa, jos olet valmis suurempaan haasteeseen, ja jos olet pettynyt, kyllästynyt tai väsynyt työskentelemään samassa ympäristössä tai samassa tehtävässä alvariinsa. Äänesi löytäminen silloin, kun tarvitset ohjausta työssäsi, on yksi vaikeimmista esteistä.

Etsi kysyttyjä työpaikkoja

Vaikka työmarkkinat ovat yleisesti ottaen tiukentuneet, tutkimuksemme paljastaa, että liiketoimintatoimintojen, myynnin, kyberturvallisuuden ja kestävän kehityksen alan työpaikat ovat kasvussa. Viisaan päätöksen tekeminen alasta, jolle siirryt, on ratkaisevan tärkeää, jos harkitset uranvaihtoa.

Varmista, että olet todella valmistautunut sekä henkisesti että käytännössä

Ennen kuin päätät vaihtaa työpaikkaa, sinun kannattaa ensin miettiä, harkitsetko tätä muutosta oikeista syistä etkä vain siksi, että on kauhea päivä. Sinun on varmistettava, että olet sitoutunut työnhakuprosessiin, valmis, halukas ja kykenevä lähettämään hakemuksia, vastaamaan puheluihin ja osallistumaan haastatteluihin.

Arvioi palkkatasosi

Rahaan liittyvät keskustelut voivat olla kiusallisia. Lisäksi rahan pohtiminen voi olla stressaavaa! Me ymmärrämme sinua täysin. Tämä on kuitenkin loistava hetki tehdä vilpitön palkan itsearviointi. Voit tehdä tämän tarkastelemalla osaamistasi ja tutkimalla toimialasi tyypillistä palkkaa. Käy tätä varten sivustoilla, kuten Salary.com, Indeed ja Glassdoor. Määritä tarpeesi olemalla rehellinen siitä, miten kokemuksesi vertautuu tyypilliseen palkkaan.