Parhaat tekniset laitteet yritysammattilaisille

194

Yritystyö voi olla palkitsevaa, mutta se voi olla raskasta valtavien paineiden vuoksi. Jos läheisesi on työssä, joka vie häneltä paljon, tässä muutamia lahjaideoita, joita voit antaa rakkaimmallesi.

Älykäs vesipullo

Älykkäässä vesipullossa yhdistyvät tukeva rakenne ja teknologinen innovaatio, joka lopulta hyödyttää kaikkia sitä käyttäviä. Vesipullon pohjaan ilmestyy himmeä valo, joka kehottaa sinua juomaan kulauksen vettä, ja se on yhdistetty nesteytyssovellukseen, joka seuraa veden kokonaiskulutusta.

Itselämpenevä muki

Tässä lahjassa on houkutteleva ulkonäkö ja se voi pitää juomasi oikeassa lämpötilassa. Varsin oiva valinta kahvin ja teen ystäville, jotka pitävät juomistaan kuumina.

Kuulokkeet

Nämä melua vaimentavat, langattomat kuulokkeet tulevat Bluetooth-yhteydellä ja 15 minuutin pikalatauksella. Tässä kannettavassa vemppalahjassa on myös noin 5 tunnin soittoaika.

Vedenpitävä tarvikelaukku

Koska laitteesi ovat suojattuja radiotaajuuskuorella, vedenpitävä laukku on ihanteellinen tekstailuun, chattailuun ja jopa valokuvien ottamiseen veden alla. Tämä tekniikkaystävällinen laukku sopii erinomaisesti henkilöille, jotka viettävät mieluiten aikaa ulkona luonnossa.