Muutamia syitä investoida loma-asuntoihin

40

Loma-asunnot ovat hyviä vaihtoehtoja sijoitukseen. Ostaessasi loma-asunnon, teet yhden harvoista sijoituksista, jotka tarjoavat sekä henkilökohtaista että taloudellista hyötyä.

Monipuolistaa tulojasi

Kun ostat loma-asunnon ja päätät vuokrata sen, on mahdollista luoda uusi, lyhytaikainen vuokratulovirta. Nämä vuokratulot voivat nousta suuremmiksi lomien aikana, sillä luonnollisesti monet etsivät vuokrattavaa paikkaa. Siitä voi tulla loistava sivutulolähde palkkasi tai muun tulonlähteen jälkeen. Kannattaa työskennellä sellaisen välittäjän kanssa, jolla on paikallista asiantuntemusta ja osaamista loma-asuntojen vuokraamisesta.

Kasvata pääomaa ja varallisuutta

Ostaessasi toisen asunnon, liityt osaavien sijoittajien yhteisöön, joka ymmärtää kiinteistöomistusten arvon. Toinen kotisi voi olla todella hyvä kohde perheellesi ja tulevalle sukupolvelle. Lisäksi loma-asuntojen hinta voi kasvaa hyvin nopeasti. Tuurista riippuen tänään tekemäsi sijoitus voi olla valtava jättipotti tulevaisuudessa. Lähes 75 prosenttia loma-asunnon ostavista ihmisistä investoi jonkinlaisen rahoituksen avulla.

Eläkesuunnitelma

Loma-asunnot sopivat erinomaisesti henkilölle, joka on juuri jäänyt eläkkeelle työstään. Suunnittelu varhaisessa vaiheessa on siis paras tapa. Voit nauttia eläkkeellä olostasi suosikkikohteessasi.