Vinkkejä menestyksekkääseen Airbnb-liiketoimintaan

214

Airbnb-liiketoiminnan aloittaminen voi olla hyvin vaikeaa, jos olet uusi markkinoilla. Jos sinulla ei ole yhtään kiinteistöä, jota käyttää, liiketoiminnan yksityiskohdat saattavat hämmentää sinua ja jopa estää sinua etenemästä.

Hyvillä valokuvilla on merkitystä

Kannattaa käyttää tarvittava aika erinomaisten kuvien ottamiseen, koska se on sen arvoista. Ihanteellinen määrä kuvia on kymmenen kappaletta. Ota kuvia, joista välittyy paikan, naapuruston ja mahdollisten tilojen tunnelma. Ammattivalokuvaajan palkkaamisen harkitseminen on myös hyvä ajatus, sillä Airbnb:n verkkosivustolla kuvien laatu on ajan myötä parantunut huomattavasti.

Ulkoasu on ratkaiseva

Olemme kaikki tietoisia siitä, että ensivaikutelmalla on merkitystä. Ainoa tilaisuutesi jättää vaikutelma vieraillesi on Airbnb-profiilisi kautta. Luo läpikäynti listasi valokuvista. Sisätiloista ulkotiloihin tai päinvastoin. Suosittelemme sisällyttämään vähintään 23-28 kuvaa listauksiisi.

Ole ennakoiva

Vaikka suunnitelmien tekeminen lähitulevaisuutta varten on tärkeää, pidemmälle tulevaisuuteen suuntautuva suunnittelu antaa sinulle etulyöntiaseman.