Vinkkejä, joiden avulla hankit ylennyksen vaikka on lama-aika

201

Työpaikkojen vähentäminen ja rekrytointien jäädyttäminen vaikeassa taloustilanteessa tuntuvat melkeinpä tavallisilta, mutta kun oman yrityksen ongelmat alkavat nousta uutisotsikoihin, kaikesta tulee hyvin henkilökohtaista.

Vaikka tiedätkin mielessäsi, että henkilöstövähennykset ovat vain liike-elämän laki eivätkä henkilökohtaisia asioita, ajatus työpaikan menettämisestä saa sinut tuntemaan itsesi toivottomaksi. On haastavaa olla ennakoiva, kun pomosi ovi on jatkuvasti kiinni.

Ole sitoutunut tarjoamaan ratkaisuja

Taloudellisen taantuman ja epävakaan politiikan vuoksi organisaatiot joutuvat kohtaamaan monenlaisia ongelmia, kuten riittämättömät taloudelliset resurssit, epäsuotuisat valuuttasäännökset ja lukuisat ulkoiset makrotaloudelliset tekijät, joihin ne eivät voi vaikuttaa, mutta jotka vahingoittavat niiden kykyä harjoittaa liiketoimintaa. Organisaation kohtaamat ongelmat on ratkaistava jollakin tavalla.

Käyttäydy kuin selviytyjä

Nykyään yritysmaailmasta tulee hyvin kilpailtu. sinun on ponnisteltava kovasti saavuttaaksesi tavoitteesi. Varsinkin kun kasvatat uraa yrityssektorilla, sinun on tehtävä kovasti töitä, jotta voit tehdä eroa. Muista aina, että monet nuoret ammattilaiset suorittavat saada urakehitystä kuten sinä. Joten, kehitä taitojasi ja harjoittele niitä säännöllisesti, jotta voit esitellä sinut parempana selviytyjänä.

Vältä ylisuorittamista

Tämä tapahtuma sopii sanontaan ”dramaattiset olosuhteet vaativat dramaattisia ratkaisuja”. Työssäsi sinun on oltava valmis ylittämään odotukset. Unohda yrityksesi suorituskykyindikaattorit, yleisesti tylsä suoritusarviointiprosessi ja unohda julistamasi työnkuva.