Uusinta uutta! Tekniset laitteet autoihin

216

Autot ovat osa nykyaikaista elämää. Ilman niitä ei voi liikkua tai mennä paikkoihin. Niinpä nykyaikaiset vempaimet voivat tehdä matkasta mukavamman ja hauskemman. Seuraavassa on joitakin ehdotuksia.

Älykäs taustapeili

Yksinkertaiset taustapeilit ovat hyvin yleisiä ja hyödyllisiä. Mutta älykkään taustapeilin asentaminen voi olla erittäin hyödyllistä. Tämä tekniikka sisältää niin monia ominaisuuksia, kuten auton takanäkymän näyttämisen laajemmin ja ehdotukset siitä, milloin pysähtyä ilman toisen henkilön apua.

Minipumppu

Tämä sähköinen ilmapumppu on hämmästyttävä. Varsinkin, kun olet hätätilanteessa, jossa renkaasta on loppunut ilma, voit ottaa siitä apua. Kyseessä on akkukäyttöinen ilmapumppu, joka käyttää toimiakseen litiumparistoa.

Miniauton jääkaappi

Jos olet joku, joka käy pitkillä ajomatkoilla ja nauttii kylmiä juomia, kokeile käyttää tätä vekotinta seuraavalla pitkällä ajomatkallasi. Tämä minijääkaappi käyttää auton virtaa toimiakseen ja pitää juomasi viileänä kuumana kesäpäivänä.

Kannettava ilmanpuhdistin

Usein tiet voivat olla pölyisiä. Tämä voi heikentää auton ilmanlaatua. Kokeile käyttää tätä uutta laitetta, joka pitää ilmanlaadun puhtaana ja tekee ilmasta raikkaan autossa oleville ihmisille.