Sijoitushuijaukset, joista kannattaa pysyä erossa

210

Sijoitussuunnitelmat näyttävät aina tuottoisilta. Jos jokin suunnitelma vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, kannattaa pysyä kaukana siitä, sillä se voi johtaa suuriin tappioihin. Tässä on muutamia todistettuja ja yleisiä sijoitushuijauksia, joita sinun tulisi varoa.

Some-sijoitukset

Nykyään on hyvin yleistä nähdä mainos sijoituksesta, joka takaa sinulle tietyn summan rahaa yhden tai kuuden kuukauden kuluessa. Myös tulojen määrä on valtava, mutta ei kunnollista selitystä siitä, miten varsinainen sijoitus toimii. Pysy poissa näistä mainoksista äläkä ajattele niitä.

Kultahuijaus

Tämä vaikuttaa niin ilmeiseltä, että kyseessä on huijaus. Mutta silti ihmiset lankeavat siihen. Yleensä ihmiset pyytävät sinulta rahaa sanomalla, että he haluavat aloittaa toiminnan, joka tuottaa runsaasti louhimalla kultaa. Rahat on tarkoitettu työkalujen ja raskaiden koneiden ostamiseen, ja tuotto jaettaisiin sijoituksen mukaan. Tämä on kuitenkin huijausta.

Kryptovaluuttaan sijoittaminen

Koska kyseessä on uusi liiketoimintakeino, ennen sijoittamista kannattaa hankkia siitä kunnolla tietoa. Yhä useampi taho väärentää kryptovaluuttaa huijatakseen ihmisiä.


Kiinteistöhuijaukset

Jos taloja myydään äärimmäisen halvalla tai kauppa vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, kyseessä on huijaus. Pysy siis erossa sijoittamisesta kyseisiin taloihin.