Liikeideoita tuoreille äideille

225

Äitiys on maailman vaikein työ. On vaikeaa jatkaa yritystoimintaa ja samalla ylläpitää ja hoitaa lapsia. Tässä siis muutamia helppoja liikeideoita, joita uudet äidit voivat kokeilla.


Äitiydestä kertovien vlogien teko

Äitiys on siunaus. Mutta monilla on kysymyksiä sellaisista asioista, joista he eivät tiedä. Opetusvideoiden tekeminen tai huolenaiheiden jakaminen tietyistä asioista voi olla loistava liikeidea, sillä monet ihmiset ovat juurikin siitä kiinnostuneita.


Vanhemmuuteen liittyvien verkkotuotteiden edistäminen

Lapsi tuo mukanaan vastuuta. Usein uudet vanhemmat eivät ole tietoisia siitä, mitkä ovat lapsen kannalta oikeat tavarat. Jos olet joku, jolla on ideoita ja kokemusta erilaisista lasten tuotteista, tuotetestaajana toimiminen saattaa olla loistava bisnesidea.

Käsintehtyjä tuotteita

Uutena äitinä olet jatkuvasti kotona. Voit hyödyntää aikaa valmistamalla kotitekoisia tuotteita, joista on hyötyä muille tuoreille äideille. Näin autat kaltaisiasi ihmisiä ja saat samalla voittoa.

Verkkokurssit

Jos olet ammattilainen ja sinulla on asiantuntemusta mistä tahansa aiheesta, voit tarjota verkkokursseja ollessasi kotona lapsesi kanssa.