Kotielektroniikkaa, joka mullistaa talosi

226

Teknologiateollisuudesta on tullut niin innovatiivista, että sen kehitykulusta on jo vaikea pysyä perässä. Älykkäiden kodinkoneiden määritelmä muuttuu hyvin nopeasti. Tässä muutamia viimeaikaisia älyvempaimia kotiin, jotka voivat tehdä talostasi teknisesti mukavamman ja toimivamman.

Supernopea Wi-Fi-reititin

Jos päivittäinen rutiinisi tai urasi vaatii supernopeaa internet-yhteyttä, tämäntyyppinen reititin sopii täydellisesti kotiisi. Ne ovat paljon nopeampia kuin talosi tavallinen wi-fi-reititin, ja tarjoavat paremman kattavuuden.

Automaattinen vesisulku

Tämä on erittäin tärkeä laite jokaiseen kotitalouteen. Mitä tämä laite tekee, on laskee jokapäiväisen vedenkäytön ja pitää siitä muistia. Aina kun kotitalous käyttää vettä enemmän kuin aiemmin, se sulkee päävesilähteen. Näin pyritään ehkäisemään myös vesivuotoja.

Grillin valvonta

Yleensä sinun täytyy seistä grillin lähellä tarkistaaksesi ruoan tilanteen. Tämän digitaalisen grillivalvojan avulla voit olla missä tahansa muualla ja tarkistaa ruoan tilanteen kännykästäsi.

Oviin vastaaminen laitteen kautta

Ovivastaajat ovat yleisiä. Tämän uuden tekniikan avulla voit vastata ovikelloon mistä tahansa laitteesta, johon se on liitetty.