Strategiat pienyrityksesi syyskauden maksimoimiseksi

254

 

Perustaessasi uutta yritystä, ensisijainen tavoitteesi on rakentaa brändiäsi ja aloittaa laajentuminen. Valitettavasti tämä prosessi vie aikaa. Kasvu on jatkuva prosessi, joka vaatii huolellisuutta, kestävyyttä ja sitoutumista. Ei ole olemassa mitään tiettyä menettelyä tai menetelmää, jolla voittaisit muut yritykset markkinoilla tai menestyisit nopeammin.

Etsi asiakkaille mahdollisuuksia ostaa tuotteitasi ”lahjoina”

Lahjakorttien jakaminen on tietysti yksinkertaisin tapa toteuttaa tämä. Vaikka antaisit jotain, mitä useimmat ihmiset eivät pitäisi lahjana – esimerkiksi asianajaja voisi antaa ”perinnönsuunnittelupaketin” – saatat yllättyä siitä, että ihmiset päättävät ostaa sen lahjaksi. On mahdollista, että myyntipisteessäsi on jo ominaisuus, jonka avulla voit myydä lahjakortteja.

Aloita valmistautuminen joulumyyntiin

On aika ryhtyä töihin, jos joulusesonki on yrityksesi menestyksen kannalta olennainen. Lähde liikkeelle ja hanki tilauksia, jos myyt kauppiaille. Aloita valmistautuminen jouluostoksiin ja kauppatavaroihin, jos myyt kuluttajille. Ryhdy markkinoinnin pariin, jos tarjoamasi palvelu on joulun aikana erittäin kysytty.

Pidä myyjiäsi silmällä

Myös tavarantoimittajasi ja myyjäsi ovat syksyllä varsin kiireisiä, joten kyse ei ole vain sinusta. Varmistaaksesi, että varastosi ja raaka-aineesi ovat saatavilla silloin, kun niitä tarvitset, varmista, että olet rutiininomaisesti vuorovaikutuksessa toimittajiesi kanssa. Jotta he voivat täyttää pyyntösi, varmista, että maksat heidän laskunsa ajallaan.