Uuden työpaikan saaminen voi olla vaikeaa taantuman aikana. Haluat epäilemättä tietää, miten saada työpaikka vaikeassa taloustilanteessa, olitpa sitten vastavalmistunut, irtisanottu tai etsimässä uutta työpaikkaa, jossa on parempi titteli ja suuremmat tulot.

Maksimoi nykyiset kontaktisi

Vaikka monet yritykset ovat lopettaneet palkkaamisen, avoimia työpaikkoja on edelleen, eikä niitä aina ilmoiteta työnhakusivustoilla. Tämän vuoksi verkostoituminen on aina ollut ratkaiseva ensimmäinen askel perusteellisen työnhaun toteuttamisessa.

Valitse kohteet viisaasti

Jopa parhaissa olosuhteissa työnhaku voi olla hyvin ylivoimaista ansioluetteloiden, saatekirjeiden, seurantasähköpostien ja hakemusten osalta. Tämän vuoksi työnhaun priorisointi on välttämätöntä, jos etsit työtä taantuman aikana.

Löydä työtä taantuman aikana määräaikaisista työsuhteista

Valitse sivutoiminen yritys. Sivutoiminen työskentely on loistava tapa kartuttaa ansioluetteloa ja ansaita tarpeeksi rahaa selviytyäksesi taantumasta ilman, että sinun tarvitsee ryhtyä osa-aika- tai sopimustyöhön. Kaikki on mahdollista, myös markkinointi ja freelance-kirjoittaminen.

Mainosta itseäsi

Mieti kykyjäsi ja saavutuksiasi, kun etsit työtä vaikeassa taloustilanteessa. Menestyminen työnhaussa edellyttää muutakin kuin yritykseen tutustumista. Valmistautumiseen kuuluu myös se, että opit puhumaan ammatillisista saavutuksistasi mielekkäällä ja vakuuttavalla tavalla.