Instagram lakkautti useita tilejä

209

Instagram kaatui 31. lokakuuta. Tämä oli järkyttävää monille, sillä heidän pääasiallinen tapansa kommunikoida maailman kanssa on juurikin Instagram. Mutta todellinen järkytys tapahtui myöhemmin, kun monet saivat tietää, että heidän tilinsä oli poistettu käytöstä ilman mitään syytä.

Mitä tapahtui?

Ongelma ratkaistiin marraskuun 1. päivänä. Käyttäjät saivat tilinsä takaisin. Mutta kysyessään syytä tähän sotkuun, Instagramilla ei ollut selkeää vastausta. Sen jälkeen, kun ongelma oli ratkaistu, monet ihmiset eivät saaneet tilejään takaisin, eivätkä luonnollisesti olleet tyytyväisiä tapaukseen.

Tietoja Metasta

Emoyhtiö Meta oli antanut lausunnon asiasta. He sanoivat olevansa hyvin tietoisia tapauksesta, jossa monet menettivät Instagram-tilinsä ilman varoitusta tai syytä. Lisäksi yhtiö tekee parhaansa ratkaistakseen ongelman, jotta ihmiset pääsevät takaisin tileihinsä käsiksi.

Käyttäjien reaktio

Kuten odotettua, ihmiset eivät olleet asiasta iloisia. Viime aikoina Instagram on kokenut hyvin paljon ongelmia päivityksensä jälkeen. Monia yritystilejä on rajoitettu, haitaten heidän liiketoimintapolitiikkaansa. Marraskuun 1. päivän jälkeen ne, jotka eivät saaneet tilejään takaisin, jakavat tarinoitaan Twitterissä ja muissa sosiaalisissa medioissa.