5 digimarkkinointistrategiaa, joilla pidät yrityksesi pinnalla taantuman aikana

242

Älä mieti vuoteen 2023 asti sitä, miten yrityksesi reagoi taantumaan. Käytä tämän digitaalisen markkinoinnin oppaan neuvoja valmistautuaksesi taantumaan ja turvataksesi yrityksesi toiminnan.

Käytä rahaa SEO:hon

Webmaster Marketer’s Insightsin mukaan voit pitää sisältösi hakutulosten kärjessä kuukausia tai jopa vuosia, jos sinulla on hyvä verkkomarkkinointisuunnitelma ja tehokas esiintyminen verkossa.

Pidä mainosmenot tasaisina

Mainosmenojen vähentäminen sosiaalisessa mediassa ja muilla digitaalisilla alustoilla todennäköisesti pikemminkin vahingoittaa yritystäsi kuin auttaa sitä. Pidä yllä kuukausittaista mainostuotantoasi, jotta näkyvyytesi pysyy korkeana, äläkä leikkaa mainosbudjetteja taantuman tai budjettileikkausten vuoksi.

Aktiivinen läsnäolo sosiaalisessa mediassa

Se, että olet ihmisten tietoisuudessa, on äärimmäisen tärkeää kilpailluilla markkinoilla. Laadukas sisältö on olennaisen tärkeää uskollisen asiakaskunnan rakentamisessa, ja sosiaalinen media on yksi hienoimmista alustoista sen levittämiseen.

Käytä enemmän aikaa harkitun sisällön tuottamiseen

Internet on olennainen osa nykyaikaista elämää. Kuluttajat hyödyntävät internetiä jatkossakin tiedonsaantiin, viihteeseen ja ostamiseen. Käytä tätä aikaa sisällöntuotannon tehostamiseen, jotta ostajat huomaavat todennäköisemmin brändisi.

Kehitä verkkosivustoasi

Jos verkkosivustollasi ei ole helppo navigoida, arvokas tieto ei välity asiakkaillesi. Todennäköisesti menetät myös potentiaaliset liidit ja myynnin. Verkkosivustosi toimii vakituisena työntekijänäsi. Se ei koskaan lopeta työskentelyä eikä kirjaudu ulos, kun työpäiväsi päättyy.