Teknologiaprojektin kokoon kuihtumisen merkit

271

Teknologiahankkeen lopputuloksen usein odotetaan olevan sekä hyödyllinen että tyydyttävä loppukäyttäjille. Joissakin tapauksissa osa hankkeista ei lopulta ole sen arvoisia. Tässä joitakin merkkejä siitä, että projekti kannattaa keskeyttää ja on aika aloittaa uusi.

Syö investointeja

Projekteilla on tapana olla suuret menot alkuvaiheessa. Jos hanke ei tuota tulosta sen päätyttyä, eivätkä ihmiset ole kiinnostuneita siitä, tämä on selvä merkki siitä, että hanke kannattaa lopettaa.

 

Ei käyttäjäystävällinen

Jos työskentelet projektin parissa, joka osoittautuu käyttäjille epätarkoituksenmukaiseksi tai ei tarpeelliseksi, siihen investoiminen ei ole fiksu ajatus. Loppujen lopuksi projektisi on ihmisten parhaaksi.

Hanke ei pidä vakituisia asiakkaita tai käyttäjiä

Jos kehität sovelluksen tai jonkin verkkosivuston, ihmisten tulisi olla tyytyväisiä siihen. Jos he eivät ole kiinnostuneita palvelusta ja vaihtavat toiseen, sinun on ehkä mietittävä asiaa uudelleen.

Kehittäjät eivät ole positiivisia

Jos havaitset, että kehittäjät menettävät kiinnostuksensa projektiin, on se suuri merkki siitä, että projekti ei vain ole sen arvoinen. Koska he työskentelevät sen parissa, he ymmärtävät mihin hanke on menossa.