Tekijät, jotka vaikuttavat sijoittajiin rakennuttaa toimistoja lääketieteen käyttöön

370

Lääketieteellinen toimistorakennus on tunnettu käsite kaupallisissa kiinteistöissä. Sen kysyntä markkinoilla kasvaa.

Pitkäaikainen vuokraus

Liikekiinteistöjä vuokraavat lääketieteelliset toimistotilat ovat erityisen edullisia kiinteistönomistajille, koska ne ovat yleensä pitkäaikaisia. Lääkäritoimistot ovat tunnettuja ihmisille tarjoamistaan terveyspalveluista. Niinpä se kestää pitkään, jos horisontissa ei ole suurempaa ongelmaa. Lääketieteellisten toimipisteiden tyhjäkäyttö on jatkuvasti alhaisempi kuin muilla aloilla.

Sijoittajien kasvava kysyntä

Pitkäaikaisten vuokrasopimusten ja muiden tilojen ansiosta sijoittajat ovat entistä kiinnostuneempia sijoittamaan tälle erityisalalle. Tämä tekee vuokralle otettavien lääketieteellisten toimistojen markkinoista entistä kilpailukykyisemmät. Tämä vastustus saa toimiston pysymään vuokratussa paikassa pidempään. Sijoittajat ovat siis siirtämässä huomionsa näihin kysymyksiin.

Terveydenhuollon kysyntä

Väestön kasvaessa ja lääketieteen kehittyessä ihmiset tarvitsevat enemmän lääketieteellistä hoitoa kuin koskaan. Niinpä liikekiinteistöjen tarve kasvaa joka vuosi. Vuodesta 2005 vuoteen 2016 lääketieteellisten keskusten määrä kasvoi yli 50 prosenttia. Lisäksi suuntaus ei ole hidastumassa lähiaikoina.