Elon Musk päätti saattaa Twitterin oston päätökseen

367

 

Elon Reeve Musk on SpaceX:n toimitusjohtaja ja pääinsinööri. Hän on Forbesin reaaliaikaisen miljardöörilistan mukaan maailman rikkain ihminen.

Nyt sosiaalinen media Twitterin osake nousi yli 22 prosenttia pörssin sulkeutuessa. Koska Elon Musk on muuttanut mieltään ja suosittelee jälleen kerran Twitterin ostamista 54,20 dollarilla osakkeelta. Sosiaalisen median yhtiö myönsi lausunnossaan saaneensa kirjeen ja totesi: ”Yhtiö aikoo sulkea kaupan 54 dollarilla”.

Heinäkuussa Twitter haastoi Muskin oikeuteen sen jälkeen, kun tämä yritti perääntyä yhtiön ostamisesta. Tuomari antoi osapuolille 28. lokakuuta asti aikaa päästä sovintoon. Ilmoitettuaan tällä viikolla rahoittavansa yritysoston, Musk väitti, ettei oikeudenkäynti Twitteriä vastaan ole enää tarpeen. Twitterin mukaan tällainen liike on ”kutsu uusiin vahingontekoihin ja viivytyksiin”.

Twitter on nostanut kanteen pakottaakseen Teslan Elon Muskin sulkemaan sopimuksensa sosiaalisen median alustan ostamisesta. Yksi kauppaa varten rahaa lainannut pankki todisti, ettei se ollut kuullut Muskilta suunnitelmista edetä, ja totesi, ettei se usko häntä.