Miten viivästynyt rahoitus toimii?

172

Viivästynyt rahoitus on talon ostamista aiemmilla säästöillä ja sen jälkeen asuntolainan ottamista rahoituslaitoksilta. Tämä tapahtuu, kun ostajat yrittävät ja epäonnistuvat talon ostamisessa kilpailluilla markkinoilla ja säästävät rahat seuraavaa kertaa varten. Samalla kun he säästävät rahaa, he saavat siitä hyötyä oston jälkeen. Tässä tapauksessa ostajat käyttävät käteistä ja osakkeita asunnon ostamiseen.

Viivästetyn rahoituksen edut

Tärkein syy siihen, että ihmiset joutuvat käyttämään tätä transaktiomuotoa, on se, että markkinat olivat ostohetkellä epävakaat. Vaikka sillä on joitakin haittapuolia, siitä on hyötyä ostajille. Talon ostaminen käteisellä voi nopeuttaa prosessia. Lisäksi talon ostamisen jälkeen ei ole odotusaikaa. Jos maksu on suoritettu, myös prosessi on valmis.

Mitä odottaa viivästyneen rahoituksen suhteen

Toisin kuin käteisrahoituksessa, tässä tekniikassa ei ole odotusaikaa. Se tarkoittaa siis sitä, että ostajat voivat ostaa talon, koska he voivat käteisellä nopeasti ja lukita talon koron. Lisäksi siihen ei liity muita maksuja. Jos et ole oikeutettu tähän rahoitukseen, se voi aiheuttaa ongelmia myöhemmin ja johtaa taloudelliseen katastrofiin.