Google Hangouts päivitetään Google Chatiksi

319

Google Hangouts on jo hävinnyt markkinoilla. Sovellus on korvattu Google-chatilla. Tämä on viimeisin uudistus aiemmista sovelluksista, jotka ovat saavuttaneet paljon suosiota lyhyessä ajassa. Äskettäin Google on maininnut, että Hangouts internetissä päivitetään Google Chatiksi.

Mitä muuta on tiedossa?

Google Hangouts korvaa Google Chatin lyhyen ajan sisällä. Muutos tulee myös olemaan massiivinen, sovelluksen toiminnallisuus muuttuisi ylhäältä alaspäin. Siirtyminen alkaisi 1. marraskuuta. Google mainostaa uutta sovellusta melko aktiivisesti sosiaalisilla sivuillaan.

Ominaisuudet

Google mainitsee, että Google chat tulee tarjoamaan tiiviin integraation muiden Google Workshopiin liittyvien sovellusten kanssa. Lisäksi he lisäävät lisää uusia ominaisuuksia, jotta se voisi tehdä yhteistyötä muiden sovellusten kanssa, jotta siitä tulisi ihmisille entistä kätevämpi. Google Chatin uusimpia ominaisuuksia ovat muun muassa gif-poimija ja Spaces, joka on paikka aihekohtaiselle yhteistyölle.

Aiemmin tänä vuonna Google lopetti Hangouts-sovelluksen IOS-tilasta ja sovelluskaupasta. Vaikka moni ei nostanut siitä meteliä, yhtiö työskentelee sen parissa tehdäkseen siitä käyttäjäystävällisemmän ja kätevämmän.