Tapoja kilpailla käteisostajien kanssa kiinteistökaupassa

283

 

Kiinteistöstä tehty käteistarjous voi olla houkutteleva. Lisäksi uutena asiakkaana kiinteistöalalla on usein edullista maksaa talo kokonaan käteisellä. Olemassa on kuitenkin joitakin tapoja antaa tarjous.

Suuren summan tarjoaminen

Toinen asiakas, joka tarjoaa talosta vain käteistä. tarjoaa yleensä hieman vähemmän kuin nykyisen markkinahinnan verran. Tämä on yleinen sopimus asiakkaan ja myyjän välillä. Tässä tilanteessa voit asiakkaana tarjota myyjälle suurempaa hintaa, jos talo on sen arvoinen.

Jos sinulla on vastassasi toinen ostaja, joka tarjoaa aivan liian alhaista hintaa talosta, koska hän aikoo maksaa koko summan, yritä tarttua tähän tilaisuuteen ja tarjota omaa hintaasi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden suunnata myyjän huomion uudelleen sinuun.

Talletussumman kasvattaminen

Jos myyjä on kiinnostunut käteissummasta, voit tarjota kyseiselle henkilölle suurta talletusmäärää. Suuri loppusijoitusmäärä toimii myyjälle hyvänä merkkinä. Jos peräännyt sopimuksesta ilman mitään syytä, myyjä voi saada tuon summan ongelmitta. Se osoittaa myyjälle, että olet kiinnostunut talosta. Tämä saa myyjän kiinnostumaan enemmän talon myynnistä.

Hanki isompi asuntolaina

Jos sinulla on hyvät luottotiedot tai hyvä yhteydenpito pankkiin, on mahdollista, että voit saada suuren summan rahaa asuntolainaan. Pankit ovat yleensä myönteisempiä niille asiakkaille, joilla on hyvä kauppahistoria. Lisäksi pankeilla on monia järjestelmiä, jotka voivat auttaa sinua tässä suhteessa.